Komponist

Jeg skriver musikk til mange forskjellige besetninger og sammenhenger. Jeg har skrevet musikk til flere teaterforestillinger og spel og dette er noe jeg liker svært godt å drive med. Musikken min er inspirert av norsk og internasjonal folkemusikk og har et folkelig preg. Jeg skriver også endel viser og har skrevet mye gammeldans og folkemusikkinspirert musikk. Jeg skriver også klassiskinspirerte ting for soloinstrument eller større besetninger. Jeg har komponert musikk for kor, korps, strykekvartett og strykeorkester, solo trekkspill og andre soloinstrument, gammeldansbesetninger m.m

Her kan du høre en av mine komposisjoner A lá Konstantin
Det er Trio troika bestående av Konstantin Popchristov, fiolin, Ronny Kjøsen, trekkspill og Håkan Henriksen, kontrabass, som spiller. 

Litjguten
Litjguten er en annen av mine komposisjoener. Denne laget jeg til en film om Dragset gruve.

Arrangør

Jeg arrangerer mye musikk for forskjellige besetninger og sjangere, og har arrangert mest for kor. Jeg synes det er viktig å tilpasse arrangementene slik at de passer til utøverne, og har derfor tett dialog med dirigenter og oppdragsgivere for å tilpasse musikken etter ferdighetsnivå og bruksområde.
Har ditt kor et prosjekt så skreddersyr jeg arrangement.

Jeg har skrevet korarrangement til prosjekter for bl.a Åge Aleksandersen og Henning Kvitnes. Jeg har også skrevet for plateprosjekter med Ad libitum og Cantus. Jeg arrangerer også for korps, strykeorkester, teaterprosjekt, diverse gammeldansbesetninger, koring/blåsearr for band o.l.

Jeg har mange komposisjoner og arrangement liggende, så ta kontakt så kan du få en oversikt over ting som kan passe ditt prosjekt og besetning.

                  Utsnitt av starten på mitt korarrangement på Isogaisa av Hans Rotmo

                  Utsnitt av starten på mitt korarrangement på Isogaisa av Hans Rotmo

 

Isogaisa av Hans Rotmo

Link til Spotify og mitt korarrangement på Isogaisa av Hans Rotmo

Det er koret Ad libitum som synger med Bodil Egseth som dirigent.

 

 


Dette er en liten del av arrangementet mitt på "Mitt hjerte alltid vanker", for kor og storband: